Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van Veldhoven trakteert medewerkers Opti-Flor

Medewerkers van Opti-Flor werden gisteren aangenaam verrast. Op alle 5 de vestigingen trakteerde Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven uit De Lier de medewerkers op 3 bollen vers gemaakt ijs van Il Fiore.



"We zochten naar een leuke manier om niet alleen de directie maar ook alle medewerkers van onze klant te feliciteren met het winnen van de titel 'Meest aantrekkelijke werkgever,’" zegt Dennis van Veldhoven. "Dan is het toch heerlijk om alle medewerkers te trakteren op ijs gemaakt van voornamelijk biologische Westlandse producten."

Juist omdat de actie onaangekondigd was waren medewerkers en directie blij verrast. Opti-Flor en Van Veldhoven werken al vele jaren samen om een optimale krijt- en coatdekking op het kasdek van de productie locaties te realiseren. ‘Een goede winnaar moet je goed feliciteren’ aldus van Veldhoven. De actie werd uitgevoerd in samenwerking met Speax in Naaldwijk.

Voor meer informatie:
Machinaal Loonbedrijf van Veldhoven BV
Laan van Adrichem 4
2678 CZ De Lier
T. 0174 51 32 02
F. 0174 54 03 88
E: info@vanveldhoven.nl
www.vanveldhoven.nl
Publicatiedatum: