Veilingseizoen gestart bij Hobaho veilen

Dagelijks passeren narcissen, tulpen, crocussen, fritallaria, alliums, hyacinten en vele bijgoedgewassen de digitale bloembollen klok van Hobaho. Het veilingseizoen is weer van start gegaan en volgens Hobaho is er vooral veel vraag naar kleine partijen bloembollen.Het online handelsportal van Hobaho is sinds 2004 een dienst die een versterking wil zijn voor zowel de kwekerijen en de export- en handelsbedrijven. Patrick Blijleven: “Bedrijven die nog niet aan dit handelsportal hebben deelgenomen nodigen wij uit partijen bloembollen af te sturen, zodat men zelf de toegevoegde waarde ervaart. Het digitale platform verbreedt de handelsmogelijkheden."

Hobaho bloembollenveiling is een bloembollenveiling waarbij alle transacties via het internet plaatsvinden. Tevens is het de enige bollenveiling.

Het veilingsysteem richt zich op kleine en grote partijen bollen waarop kan worden geboden maar er zijn ook partijen tegen vaste prijzen (bepaald door de verkoper). Kopers kunnen 24/7 en realtime bollen kopen in elke gewenste hoeveelheid. De bollen staan fysiek op locatie in Lisse en kunnen binnen 24 uur afgeleverd worden bij de koper.

Voor meer informatie:
Hobaho
Prof. van Slogterenweg 2
2161 DW Lisse
T: 0252 434777
E: info@hobaho.nl
www.hobaho.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.