Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Alfa Dashboards 'In the Cloud'

KPI’s in een opslag weergeven

Het bewaken van bedrijfsprocessen is veelal een complexe en omvangrijke bezigheid, waarbij de ondernemer vaak veel rapportages moet opvragen uit diverse systemen. Alfa Dashboards is een hulpmiddel om KPI’s (Key Performance Indicatoren) grafisch weer te geven. Door de duidelijke weergave van gegevens krijgt men in één oogopslag een overzicht van alle gewenste gegevens.

Voordeel van de cloud oplossing is dat de ondernemer zelf de benodigde software niet hoeft aan te schaffen en op de eigen server te plaatsen. Alfa Dashboards heeft AlfaPro op het eigen data center geïnstalleerd, waardoor klanten alleen de abonnementskosten hoeven te betalen. Het is een oplossing voor wie niet per se continue, maar wel met regelmaat over rapportages uit zijn bedrijfsprocessen wil beschikken. Alfa Dashboards in the Cloud verzorgt eenmaal per 24 uur overzichten van de door de klant zelf ingestelde onderdelen.

Voor meer informatie:
AlfoPro IT
Laan van Verhof 10
2231 BZ Rijnsburg
T (071) 402 11 91
F (071) 403 14 15
E info@alfapro.com
www.alfapro.com
Publicatiedatum: