VS: RainSoil lanceert waterbesparend product in tijden van droogte

Afgelopen voorjaar introduceerde de staat Californië ongekende maatregelingen om het gebruik van water in te perken. De droogte in het westen van de VS is dan ook uitzonderlijk.

In reactie op de potentieel verwoestende effecten van de huidige droogte, hebben de makers van RainSoil een nieuw groeimedium ontworpen. Het medium is bedoeld om aanzienlijke besparingen van vitale voedingsstoffen en water op te leveren voor telers en kwekers. Volgens manager Trent Whatcott stond besparing van water voorop: "Het was ons doel om een product te lanceren dat het vasthouden van water in de bodem maximaliseert. We gebruikten de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten, want we wilden telers en kwekers een oplossing aanreiken die niet alleen directe voordelen biedt, maar die ook de komende jaren bruikbaar blijft."

De functionaliteit van RainSoil wordt o.a. 'bewezen' in Las Vegas, Nevada. In dit uitzonderlijk droge gebied teelt Marilyn Yamamoto, eigenaar van Cowboy Trail Farms in Las Vegas, groenten, kruiden en tropische planten. Het natriumgehalte in de grond bij Las Vegas was zo hoog dat haar planten letterlijk stikten. In een laatste poging om haar gewassen te redden ging ze RainSoil proberen. Marilyn: "Het was een geweldig product. Binnen een paar dagen zag ik al resultaat. En ik bedoel letterlijk dagen, niet weken, niet maanden. Het was fantastisch."Ga voor meer informatie over het groeimedium naar www.RainSoil.com.


Meer info:
RainSoil 
Trent Whatcott, Marketing Manager
T: 702-966-5167702-966-5167 ext 6824


You'll need Skype CreditFree via Skype

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven