Wie is de beste amateur bloemstylist?

Bent u zelf een verdienstelijk bloemenarrangeur? En heeft u altijd al eens willen meedoen aan een wedstrijd? Schrijf u dan in voor De beste amateur bloemstylist van Flower Parade Rijnsburg.

Op 7 augustus is in Bloemenveiling FloraHolland de Flower Parade Show. Alle voertuigen van de parade staan opgesteld in een decor van muziek en bloemen. Tijdens deze avond mogen 15 amateur bloemstylisten hun artistieke kunsten tonen. Zij gaan, gade geslagen door het aanwezig publiek, aan de slag met bloemen en decoratiemateriaal. Deelnemers nemen zelf objecten en decoratie mee, de organisatie zorgt voor oase en bloemen. Een jury geeft commentaar, beoordeeld en vertelt rond 22.00 uur wie de titel ┬┤beste bloemstylist┬┤ ontvangt. De wedstrijd begint om 19.30 uur.

Aanmelden kan tot 27 juli a.s.

Bij meer dan 15 inschrijvers zullen de organisatoren loten wie aan dit nieuwe evenement van Flower Parade Rijnsburg deelnemen.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.