Agenda: 15 oktober, Naaldwijk

Westland Event 2015: Tuinbouw in Transitie

Op donderdag 15 oktober 2015 organiseert de gemeente Westland het jaarlijkse Westland Event. Thema is ‘Tuinbouw in Transitie, de kracht van veranderen’. Rode draad vormt onze snel veranderende wereld waarin zich allerlei nieuwe technologieën aandienen. Tijdens presentaties wordt ingegaan op ontwikkelingen op het gebied van opkomende technologieën, die zorgen voor nieuwe concurrentieverhoudingen en veranderingen bij retail en consument. Centrale vraag is hoe het glastuinbouwcluster slim kan meebewegen en zich optimaal kan aanpassen aan de nieuwe realiteit. Ook dit jaar is FloraHolland in Naaldwijk gastheer van het event, dat is bestemd voor de glastuinbouwsector. Het Westland Event wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Westland.

Het Westland Event begint om 15.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Dagvoorzitter deze keer is Marijke Roskam. Marijke Roskam is journalist bij BNR Nieuwsradio. Ze heeft een grote interesse in innovatie, ondernemerschap, de arbeidsmarkt, internationaal zaken doen en de agrarische sector. Met een constructieve en kritische houding interviewt ze ondernemers, uitvinders en bestuurders over actuele ontwikkelingen, wat er beter kan en op welke manieren mensen beter kunnen samenwerken om tot nieuwe business te komen.

Sprekers tijdens deze editie van het Westland Event zijn Jan Rotmans, professor en progressor, gespecialiseerd in duurzaamheid & transities, Ab van der Touw, CEO van Siemens Nederland en ook Hein Deprez, voorzitter Raad van Bestuur UNIVEG. Koen Hazewinkel van het EFMI zal ingaan op de transitie van retailkanalen.

Yuri van Geest houdt een betoog over onze snel veranderde wereld door allerlei opkomende technologieën.

Uw bedrijf presenteren tijdens het Westland EventDat kan. Stuur hiervoor een bericht naar westlandevent@gemeentewestland.nl.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven