Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Testcentrum voor Siergewassen aanspreekpunt klanten Marklily

Het Testcentrum voor Siergewassen (onderdeel van Hobaho Horti Groep bv) in Lisse is vanaf 1 augustus aanstaande aanspreekpunt voor de klanten van Marklily met betrekking tot alle zaken rondom de Marklily-rassen.

De activiteiten van kwekersvereniging Marklily komen met ingang van 1 augustus in een nieuwe fase. Nadat in 2010 de veredelingskraam aan Vletter & Den Haan te Rijnsburg is verkocht, zijn voor Marklily alle potentiële lelievariëteiten uitgegeven, waarmee de commerciële activiteiten sterk gereduceerd gaan worden. Het dienstverband van manager Martien Kroon wordt daarom per genoemde datum beëindigd.
 
Marklily blijft bereikbaar voor haar klanten en gaat door met het aanbieden van after-sales-diensten. Het team van het Testcentrum voor Siergewassen – bestaande uit Arno Verkleij, manager Hobaho Ketendiensten en Hanny Koordes, backoffice (tel. 0252-43 47 77) – is het aanspreekpunt. Martien Kroon blijft als adviseur beschikbaar voor het Testcentrum.

Het is de intentie van Marklily en het Testcentrum om de lelievariëteiten professioneel te begeleiden en te streven naar een optimalisatie ervan door onder andere het organiseren van promotieactiviteiten en de begeleiding van de klanten.

Broen: Bloembollenvisie / Marklily
Publicatiedatum: