Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Muhammad Yusuf, Broekhof Africa:

"Kenia: "Groeiende vraag naar verpakkingsmaterialen"

In toenemende mate leveren Keniaanse kwekers hun bloemen direct aan eindklanten. Dat betekent onder meer dat bloemen voor transport verpakt moeten worden, wat er weer voor zorgt dat de Keniaanse markt voor verpakkingsmarkten aan het groeien is. Dit biedt kansen voor bedrijven als Broekhof, een Nederlandse toeleverancier van verpakkingsmaterialen voor de sierteeltindustrie. Daarom is het bedrijf begin dit jaar onder de naam Broekhof Africa een joint venture begonnen met de in Kenia gevestigde Ramco Group. Onlangs spraken wij met Muhammad Yusuf van Broekhof Africa (op IFTEX in Nairobi, Kenia) over de laatste ontwikkelingen.


Muhammad Yusuf op de IFTEX in Nairobi, Kenia.

"De Ramco Group is gevestigd in Nairobi en heeft daar al haar productie- en printfaciliteiten staan. Ook ontwerp en design vindt hier plaats. Middels Broekhof Africa kunnen kwekers nu ook gebruik maken van zaken als flexo- en gravuredruk," aldus Yusuf. "Bij de meeste concurrenten kan of het een of het ander, maar door onze samenwerking kunnen wij beide bieden."

Hoezen vormen slechts een deel van het assortiment. De product-range bestaat verder uit verpakkingsmaterialen en allerlei accessoires. Volgens Yusuf groeit de vraag op praktisch alle fronten.

Broekhof zelf hoopt in de nabije toekomst diens rol in de sierteeltsector in Kenia verder uit te breiden. "Op dit moment komt 35% van alle bloemenimport in Europa uit Kenia en wij willen al deze kwekers van verpakkingsmaterialen en accessoires voorzien," besluit Yusuf.


Voor meer informatie
Broekhof Africa Ltd
Muhammad Yusuf
Email: info@broekhof.co.ke
www.ramco-group.com/broekhof-africa



Publicatiedatum: