Nederlandse webwinkel Hornbach geopend

Hornbach is in ons land begonnen met de online verkoop van bijna zijn complete assortiment. Voortaan zijn onder andere klopboren, zonneschermen, barbecues en tegels te bestellen bij de bouwmarkt. Artikelen zijn behalve online bestelbaar ook reserveerbaar.

Het Duitse Hornbach zag de concurrenten in ons land, waaronder Formido, Praxis, Gamma en Karwei, de afgelopen jaren één voor één een webwinkel openen. De Nederlandse start met e-commerce stond aanvankelijk gepland voor 2013, maar nu pas is er een winkelmandje verschenen op Hornbach.nl. Sinds eergisteren is de bouwmarkt een officieel gecertificeerd lid van Thuiswinkel.org. In reclames wijst de keten inmiddels op de online bestelmogelijkheden.

Bezorgen en afhalen
Artikelen op Hornbach.nl zijn behalve bestelbaar ook reserveerbaar. Bezoekers krijgen per product te zien hoeveel stuks er nog te vinden zijn in de buurt. Wie reserveert, kan de verzamelde orders na vier uur gratis komen ophalen en ter plekke betalen. Wie artikelen liever laat afleveren, moet minimaal een dag wachten en betaalt (variabele) verzendkosten.

Hornbach werkt voor de verzending onder andere samen met PostNL en Van Spreuwel Transport.
 
Bron: Twinkle

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.