Waarom Dümmen Orange Florexpo kocht

Dümmen Orange kondigde recentelijk aan Florexpo, een toonaangevende vermeerderaar van vaste planten, seizoensplanten en kruiden uit Costa Rica, te hebben gekocht. In de herfst van dit jaar zal Dümmen Orange beginnen met de productie van vaste planten op diens upgradede Antigua Flowers productiecentum in Guatemala. De Altmanns,
de familie achter Florexpo, zullen samen met een deel van het management team, nieuwe rollen krijgen toebedeeld in het management van Dümmen.

"In onze lange geschiedenis hebben wij een sterk assortiment, een uitstekend sales netwerk en een professioneel team van werknemers opgebouwd," aldus Perry Wisman, manager bij Dümmen Orange in een persbericht. "Met deze acquisitie zet Dümmen de volgende stap in het realiseren van diens groeistrategie. Dat is het creëren van nieuwe vormen van synergie in technologie, productie en verkoop. Dit wordt gerealiseerd door veredelingsprogramma's te delen en de producten onder onze bestaande klanten te verkopen. Zij op hun beurt kunnen vervolgens profiteren van meer keuze, een grotere betrouwbaarheid, meer stabiliteit en een hogere productiekwaliteit."

Lees het gehele bericht op greenhousegrowers.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven