Anthura implementeert regelsystemen Mercado

Recentelijk heeft Anthura het nieuwe productmanagementssysteem Mercado, dat is ontwikkeld door Agri Information Partners (AIP), in gebruik genomen. Mercado is een database oplossing waarin alle markt en productinformatie worden samengebracht op een dashboard.

Mercado is speciaal ontwikkeld voor de product manager, die middels dit systeem met collega's makkelijker kan communiceren over de te nemen beslissingen op het gebied van kweekdoelen en distributiebeleid.

Commercieel directeur van Anthura Marco van Herk: "Wij willen kwekers de mogelijkheid bieden zich te onderscheiden door hen van de beste genetica te voorzien en hen bij te staan met marketing. Met Mercado beschikken wij over een accuraat overzicht met uitgebreide informatie over al onze variëteiten. Onze product managers zullen nu in staat zijn de introductie van nieuwe rassen nog verder te stroomlijnen en data met de rest van de keten uit te wisselen."


Voor meer informatie
Agri Information Partners B.V.
Wageningen, The Netherlands
www.mercardo-varieties.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.