SDF speelt in op beëindiging EABel met SDF light

De virtuele ontwikkelingen in de sierteeltketen gaan razendsnel. SDF merkt dit dagelijks aan de vragen die er vanuit kwekers en handelaren worden gesteld en aan het tempo waarin dagelijks koppelingen tussen handelaren en kwekers worden gelegd.

Ook in de communicatie met de veiling ziet SDF dat de kweker steeds meer mogelijkheden krijgt om digitaal van zich te doen spreken. Zo kan de kweker in de EAB software zijn voorverkoopprijs meegeven en ook het meegeven van productfoto’s is voor menig kweker al gemeengoed.

Flora Holland heeft laten weten dat het per 1 januari 2016 niet meer mogelijk is om gebruik te maken van EABel.

Goede en betrouwbare EAB sofware is van groot belang om als kweker mee te kunnen doen in de huidige digitale wereld. Omdat er op dit moment nog vele kwekers zijn die nog geen gebruik maken van EAB software biedt SDF de mogelijkheid om te starten met het SDF light EAB pakket.

Dit pakket biedt de kweker de mogelijkheid om EAB berichten naar de veiling te sturen, productfoto’s mee te sturen naar het klokfront en digitaal dagafschriften van de veiling ter controle retour gestuurd te krijgen

SDF levert verschillende EAB pakketten. Het bedrijf levert daarnaast software op het gebied van arbeidsregistratie, planning, kasbesturing, camera-sorteersoftware en registratie- en kostprijscalculatie-oplossingen.

Voor meer informatie:
SDF Tuinbouwautomatisering
T: 010-5220998
E: info@sdf.nl
www.codemasystemsgroup.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven