Materialen voor hennepkweek gevonden in tuincentrum in Sprang-Capelle

De politie heeft dinsdag 7 juli 2015 drie hennepkwekerijen geruimd. Er werden 960 planten en 866 stekken in beslag genomen. In een tuincentrum werden hennepkwekerij gerelateerde materialen aangetroffen. Er werden zes verdachten aangehouden.

Sprang-Capelle
Bij een hercontrole in een tuincentrum aan de van der Duinstraat in Sprang-Capelle werden vier pallets met materialen aangetroffen, die gebruikt worden bij het inrichten van hennepkwekerijen. Het gaat dan onder meer om koolstoffilters en luchtafzuigers. Er werd één verdachte aangehouden. In het pand werd op 3 maart 2015 ook al een groot aantal van dergelijke materialen in beslag genomen.

Wijk en Aalburg
Dezelfde dag werd in een pand aan de Aalburgsestraat een hennepkwekerij met 120 planten aangetroffen. Er werd één verdachte aangehouden. Er was sprake van stroomdiefstal. Ook zijn er meerdere oogsten geweest. Er is op een auto beslag gelegd. In een loods aan de Polstraat stonden 800 hennepplanten en 866 stekken. Er werden twee verdachten gearresteerd. Ook hier was sprake van stroomdiefstal. Op een ander adres in dezelfde straat werd een ruimte aangetroffen met een Canna Cutter (knipper) en 60 gram hennep. Ook hier werd een aanhouding verricht.

Klik hier voor meer informatie (website politie)

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven