"verschuiving van vraag en aanbod"

Hortimat ontwerpt en produceert eigen lijn machines

Tholen - Hortimat staat bekend om de handel in gebruikte gereviseerde tuinbouwmachines- en materialen. Sinds kort verkoopt Hortimat ook eigen nieuwe machines. "Als we kijken naar de afgelopen jaren, zien wij de vraag naar gebruikte machines groeien. De vraag is soms hoger dan het aanbod in deze markt. Wij willen geen "nee" verkopen aan onze klanten en hebben daarom de stap genomen om zelf machines op te bouwen die dan te allen tijde voorradig zijn", aldus directeur Geert van der Meer. "Het is ook ons primaire doel om op de vraag in te spelen. De machines worden bovendien in eigen beheer gebouwd waardoor wij kunnen handelen naar de wensen van onze klanten. Nu is Hortimat niet alleen een leverancier van gebruikte tuinbouwmachines- en materialen, maar bouwt het nu ook aan een eigen merkidentiteit."

Bio Bull
De nieuwe lijn omvat diverse machines voor de groente- fruit- bloemen- en potplantenteelt. De nieuwe lijn van Hortimat bestaat momenteel uit semi-automatische emmervullers, spuitwagens, ventilatoren, zender slanghaspels en gewas uitruimmachines. "De vraag naar deze gebruikte machines is erg hoog, maar het aanbod is niet voldoende om aan de vraag te voldoen."

Een bijzondere machine van deze Hortimat lijn is de Bio Bull Gewas-Shredder. De Bio Bull Gewas-Shredder is een machine die men niet bij elke teler kan vinden. "De vraag naar een gebruikte gewas shredder is er echter wel vanuit het buitenland. Dit heeft te maken met het feit dat er in het buitenland niet of nauwelijks loonwerkers te vinden zijn met een geschikte en professionele gewas shredder. Daardoor is onze Bio Bull de juiste oplossing!"Met de Bio Bull gewas-shredder worden gewassen tot zo'n 20% van de oorspronkelijke volume gereduceerd. "Tomaten, paprika's, komkommers aubergines, aardbeien - noem maar op. Allemaal gaan ze in de nieuwe Bio Bull gewas-shredder." De machine is gebouwd volgens de laatste veiligheidsnormen, werkt op een afstandsbediening en staat momenteel in de showroom van Hortimat.

Voor meer informatie:
Hortimat
Vlotlaan 192
2681 TV Monster HOLLAND
T +31(0)174 38 71 10
F +31(0)174 38 52 76
E info@hortimat.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven