Felle brand bij Van der Knaap-Braam

Tholen - Bij potgrondverwerker Van der Knaap-Braam, locatie Kwintsheul heeft vannacht korte tijd brand gewoed. Rond middernacht brak het vuur uit in één van de productiehallen aan de Bovendijk. Er is vooral schade aan het pand. De schade aan de machines lijkt mee te vallen.


Bekijk bij WOS een video van de brand
 
De brand was volgens de brandweer fel en hevig. Er kwam veel rook vrij en er werd opgeschaald naar grote brand. Iets na 01.00 uur was het vuur onder controle. Volgens regionale media zijn geen slachtoffers gevallen, maar zijn wel twee personen gecontroleerd na het inademen van rook. Een derde persoon is naar het ziekenhuis vervoerd.
 
Vandaag zal een gespecialiseerd bedrijf beginnen met schoonmaken, zodat de productie hopelijk zo snel mogelijk weer veilig kan worden opgestart. De productie wordt indien nodig opgevangen door de vestiging van Van der Knaap-Braam in Aalsmeer.

"De klanten waarvan de levering vertraging oploopt, zullen worden geïnformeerd. Daarnaast wordt via de website en social media informatie verstrekt wanneer deze vestiging weer volledig in bedrijf is", laat het bedrijf weten.

Voor vragen kunnen klanten contact opnemen met het hoofdkantoor op telefoonnummer 0174-296606.
 
 
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven