Van Dillewijn Group scherpt positionering van winkelformules aan

De Van Dillewijn Group uit Aalsmeer heeft met ingang van 1 juli jl. de positionering van haar beide winkelformules - Dillewijn Zwapak en Basics & Trends - aangescherpt. Dillewijn Zwapak siert voortaan de gevels van de fysieke winkels op de marktplaatsen. Basics & Trends gaat verder als online winkel voor bloemisten en etaleurs.

Dillewijn Zwapak winkels op de grootste marktplaatsen
De Basics & Trends shops in Eelde en Ede gaan verder onder het label Dillewijn Zwapak. Dit geldt ook voor de Basics & Trends shops in Aalsmeer en Honselersdijk, die worden samengevoegd met de aldaar gevestigde filialen van Dillewijn Zwapak.

Het assortiment van Dillewijn Zwapak dat nu nog voornamelijk bestaat uit standaard en seizoensgerichte verpakkingsmaterialen wordt uitgebreid met typische bloemisterij-artikelen en trendy noviteiten, die bloemisten gewend zijn te kopen bij Basics & Trends.

De transformatie van de winkels zal gefaseerd plaatsvinden vanaf juli 2015 (Eurofleur - Eelde) en worden afgerond in januari 2016 (Cultra – Aalsmeer). Tijdens de verbouwingen gaat de verkoop aan klanten gewoon door.

Kopen met een muisklik bij Basics & Trends
De sterke groei van het aantal online aankopen door bloemisten is voor de directie van de Van Dillewijn Group aanleiding geweest om Basics & Trends volledig te positioneren als online winkel voor de bloemist”, aldus Managing Director Mark de Krosse. “Waarbij het bestaande bloemistenassortiment wordt uitgebreid met de door
Dillewijn Zwapak ontwikkelde verpakkingsmaterialen (hoezen, folies, boekethouders etc.)”.

Ook de komende jaren blijft Van Dillewijn Group fors investeren in de moderne en overzichtelijke webshop van Basics & Trends alsmede in de ondersteunende administratieve en logistieke systemen.

Het behoud van de naam Basics & Trends is met name belangrijk voor buitenlandse klanten - zowel individuele bloemisten als leden van internationale bloemistenketens - die nu al hun weg naar deze webshop weten te vinden

Voor meer informatie:
Dillewijn Zwapak
Turfstekerstraat 31
1431 GD Aalsmeer
T: +31 (0)297-354111
E: info@dillewijn.nl
www.dillewijn.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven