Start verdiepingsslag gezondheidsonderzoek op 1 oktober

Op het gebied van gezondheidsonderzoek biedt Naktuinbouw diverse opleidingen aan. Module 7 van de opleiding Zaadanalyse & Gezondheidsonderzoek (mbo-niveau) biedt in één dag een kijkje in de keuken van het gezondheidslaboratorium.

Verdieping gezondheidsonderzoek
In de driedaagse basisopleiding Gezondheidsonderzoek op hbo-niveau wordt dieper ingegaan op de moleculaire, microbiologische en ELISA-technieken in een gezondheidslaboratorium.

Onderwerpen als virussen, bacteriën, schimmels, antisera en media komen aan bod. Ook gaat u zelf aan de slag met ELISA-, PCR- en pathogeniteitstoetsen.

Voor wie?
De opleiding is ontwikkeld voor laboratoriummedewerkers uit de plantaardige sector. Als vooropleiding adviseren wij een opleiding op hbo-niveau of relevante praktijkervaring.

Wanneer & waar?
De basisopleiding Gezondheidsonderzoek wordt gegeven op 1, 8 & 15 oktober 2015 bij Naktuinbouw in Roelofarendsveen. U kunt de opleiding afsluiten met een schriftelijk examen op 22 oktober 2015.

U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Aanmelden kan tot 21 augustus 2015.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.