SV.CO viert 50 jaar Potchrysanten

Tholen - Het hele jaar door vinden er activiteiten plaatst bij bloeiende potplantenkwekerij SV.CO en gisteren was een van de hoogtepunten. Het bedrijf nodigde relaties uit en iedereen die in de afgelopen 50 jaar op een of andere wijze aan het bedrijf verbonden is geweest. “Er waren ongeveer 100 mensen,” vertelt Marco Zwinkels, die met zijn eigen bedrijf Sierteelt Consultancy SV.CO met raad en daad bijstaat. “Op de nieuwe locatie aan de Kreekrug in De Lier nodigden wij de gasten en verschillende sprekers uit en organiseerden wij een uitgebreide 4 gangen lunch.”Vers, vrolijk en veelzijdig

Op het menu stonden gerechten die bij Bakkerij Vreugdenhil uit Maasdijk vandaan kwamen. “Hij was de eerste zogenaamde ‘sterrebakker’ van Nederland. Chris Vreugdenhil is er een van de eigenaars en kwam ook een praatje houden. Wij linken onszelf graag aan de bakker: veel producten, vers, vrolijk en veelzijdig. Wij vergelijken onze producten ook wel met koekjes – iets lekkers, iets speciaals en in allerlei vormen en smaken te verkrijgen. In SV.CO termen noemen wij dit SV.COokies."


Chris Vreugdenhil aan het woord

Diverse sprekers, waaronder verschillende oud gedienden, vertelden over de ontwikkelingen en hoogtepunten van de afgelopen 50 jaar. Ter ere van het jubileum heeft het bedrijf een speciale jubileum mix samengesteld: verschillende kleuren Potchrysanten in een speciaal voor deze gelegenheid ontworpen jubileumkoker.Voor meer informatie:
SV.CO
www.svco.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven