'Groene Lijn' fysieke verbinding tussen Plantarium en Groen-Direkt

De fysieke verbinding tussen de vakbeurzen Plantarium en Groen-Direkt, de zogenaamde ‘Groene Lijn’, vormt tijdens het grootste internationale tuinplantenevenement niet alleen een fysieke verbinding, maar is ook een bron van inspiratie en kennis.

De ‘Groene Lijn’ heeft zes halteplaatsen waar kan worden in- en uitgestapt. Bij elke halte staat door middel van pitches en/of informatiepanelen een onderwerp centraal. Zo staat bij de verschillende haltes onder andere de retail, de levende tuin, de groothandelaar, de logistiek en sociale media centraal.

De ‘Groene Lijn’ bestaat uit zes achtpersoons elektrokarren die continu heen en weer rijden. Om er daadwerkelijk een groene lijn van te maken wordt de rijbaan aangekleed met begeleidingsgroen. Deelnemers die hiervoor product willen aanleveren kunnen zich melden bij de Plantariumorganisatie via e-mail: info@plantarium.nl​.

Ticket2Boskoop
Onder de naam Ticket2Boskoop presenteren Plantarium en Groen-Direkt een gezamenlijk programma. De ‘Groene Lijn’ is hier een onderdeel van. Daarnaast wordt in samenwerking met deelnemers een breed klantenbestand uitgenodigd voor een bezoek aan het grootste internationale tuinplantenevenement eind augustus. Hoogtepunt van de samenwerking is de klantencontactavond op woensdagavond 26 augustus. Een door de deelnemers geselecteerd klantenbestand ontvangt voor deze VIP-avond een Ticket2Boskoop.
 
De 33e editie van Plantarium wordt gehouden van 26 tot en met 29 augustus 2015 in het Plantarium-gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op de website.

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven