Green Products bestaat 25 jaar

Deze week bestaat Green Products, een bedrijf dat opkweeksystemen voor de professionele tuinbouw produceert en ontwikkelt, 25 jaar. En dat wordt gevierd!

Op de kop af 25 jaar geleden werd Green Products uit Kampen opgericht als onderdeel van de ITM Group, een Nederlands familiebedrijf dat machines ontwikkelt en bouwt voor de tabaksindustrie. Dit om de beschikbare kennis en technologie in te zetten voor groene initiatieven.Greenplugs
Green Products heeft de laatste jaren vooral naam gemaakt met paperpots die worden geproduceerd in diameters van 13 tot 28 mm: Greenplugs. Door het toepassen van kennis uit de tabaksindustrie zijn Greenplugs vormvast en homogeen gevuld, wat ze geschikt maakt voor geautomatiseerde verwerkingsprocessen. Het omhulsel is verteerbaar en vormt geen barrière voor wortelvorming. Naast paperpots levert Green Products ook grondstoffen en trays in allerlei afmetingen.

Eigen gezicht
Om het 25-jarig jubileum te vieren en de betrokkenheid nog beter zichtbaar te maken, heeft Green Products in samenwerking met Stoel transport de trailer een eigen gezicht gegeven. Zo zien klanten direct wanneer het bedrijf er weer is.

Voor meer informatie:
Green Products B.V.
Ertsstraat 3
8263 BN Kampen
T: +31 (0) 38 33 138 40
F: +31 (0) 38 33 306 54
E: info@greenproducts.nl
www.greenproducts.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven