Overname Florexpo door Dümmen Orange

Dümmen Orange kondigde gisteren de overname van Florexpo aan, een bedrijf gespecialiseerd in de stekproductie van meerjarige planten, kruiden en perkplanten. Florexpo, dat een omzet van meer dan € 9 miljoen heeft, past binnen de strategische doelstelling van Dümmen Orange om een top 3 positie in de markt van meerjarige gewassen te realiseren. De overname heeft tot gevolg dat de stekproductie verhuist van Costa Rica naar een bestaande locatie van Dümmen Orange in Guatemala. Dat levert direct aanwijsbare synergie op.

De familie Altmann van Florexpo is blij met deze mogelijkheid voor zowel het management als de klanten. “We krijgen de mooie gelegenheid om een onderdeel te worden van een grote, professionele en wereldwijde organisatie. Op lange termijn biedt dat zekerheid in kwaliteit voor onze klanten,” zegt Fernando Altmann, directeur van Florexpo. In het najaar van 2015 zal Dümmen Orange de productie van meerjarige planten opstarten op de nieuwe locatie in Guatemala. Het verhuizen van de productie zal tot april 2016 in beslag nemen. Personen op sleutelposities bij Florexpo zullen naar Guatemala verhuizen om continuïteit te waarborgen.


Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenusa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.