Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Koninklijke onderscheiding opgespeld door burgemeester Wouter de Jong

Bestuurder Mans Vulto zwaait na 30 jaar af bij LTO

Mans Vulto, portefeuillehouder sociaal-economisch beleid van LTO Nederland, heeft na ruim dertig jaar zijn bestuurlijke loopbaan in de agrarische sector afgesloten. Bij zijn afscheid in Odijk werd hij koninklijk onderscheiden: burgemeester Wouter de Jong van Houten speldde hem vanmiddag de versierselen op, behorend bij Ridder in de Orde van Oranje Nassau.


Links: Mans Vulto ontving uit handen van LTO-voorzitter Albert Jan Maat een gravure van de stad Den Haag. Rechts: burgemeester Wouter de Jong spelt Vulto het lintje op (Foto's: Ulco Wesseling).

Alvorens LTO-voorzitter Albert Jan Maat de scheidende bestuurder bedankte voor zijn verdiensten voor de sector, kreeg Vulto ook veel lof toegezwaaid door Siem Jan Schenk (voorzitter van LTO Noord). Waardering was er ook van de kant van de vakbeweging, zo bleek uit een toespraak van Jaap Bosma namens CNV en FNV.

Voor het uitgebreide bericht klikt u hier
Publicatiedatum: