Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Regionale rol voor FleuraMetz Herongen per 2016

Per 1 januari 2016 reorganiseert FleuraMetz de vestiging in Herongen. Vanaf dat moment heeft Herongen geen centrale functie meer binnen FleuraMetz, maar gaat het bedrijf zich daar focussen op twee regionale hoofdtaken. Enerzijds zal er worden ingezet op de sourcing van het specifiek Duitse snijbloemenassortiment en anderzijds op de inkoop van een totaalpakket snijbloemen voor de eigen filialen in deze regio: Dortmund, Neuss, Oberhausen en Venlo.

De redenen voor deze andere rol van Herongen liggen in de zich veranderende marktomstandigheden. De transformatie naar meer en meer online bestellende klanten en de steeds directere band van FleuraMetz met zijn kwekers zijn daar voorbeelden van.

De herstructurering betekent dat er vanuit Herongen vanaf 2016 geen verzending meer zal plaatsvinden naar niet-regionale filialen. Wij betreuren dat er ten gevolge van de reorganisatie in Herongen banen verloren zullen gaan.

Voor meer informatie:
FleuraMetz
www.fleurametz.com



Publicatiedatum: