N464 Poeldijk: rijbaanafzetting weekend van 3 juli tot 5 juli

Op de N464 in Poeldijk vinden van vrijdag 3 juli 2015 20.00 uur tot zondag 5 juli 2015 07.00 uur rijbaanafzettingen plaats. Het betreft het weggedeelte tussen de kruising Wippolderlaan en de kruising Zuidwijckweg ter hoogte van de Haasjesheulbrug. De provincie Zuid-Holland plaatst in die periode damwanden voor de nieuwe brug. Het verkeer wordt ter plekke met gebruik van verkeerslichten om de werkzaamheden geleid. Houdt u rekening met mogelijke vertraging.

De Haasjesheulbrug verbindt de Wateringseweg en Poeldijkseweg. De provincie vervangt de bestaande brug en legt een nieuwe fietstunnel aan. Het auto- en fietsverkeer wordt met een tijdelijke weg langs de werkzaamheden geleid. De brug wordt naar verwachting in het najaar van 2015 in gebruik genomen. De werkzaamheden aan de fietstunnel worden naar verwachting in december 2015 afgerond.

Veiligheid
De huidige Haasjesheulbrug is aan het einde van zijn technische levensduur. De provincie vervangt de brug om ook in de toekomst de veiligheid en doorstroming van het verkeer op de N464 te waarborgen.

Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.