FloraHolland stopt met EABel en maakt EAB tot standaard

EABel sluit volgens FloraHolland niet langer aan op de virtuele ontwikkelingen in de sierteeltketen en de eisen van de markt. Daarom stopt EABel vanaf 1 januari 2016 en wordt EAB de standaard.


Foto: FloraHolland

De virtuele ontwikkelingen in de sierteeltketen gaan razendsnel. Klanten maken volop gebruik van systemen als FloraMondo Klokvoorverkoop en Kopen Op Afstand (KOA). Dagelijks kopen meer dan 2.500 klanten via KOA virtueel in op de veilingklokken. Zij eisen 100% betrouwbare aanvoerinformatie en representatieve productfoto's. EABel is te foutgevoelig en sluit niet aan op deze ontwikkelingen en eisen. Kwekers die nu nog EABel gebruiken, zijn hierover persoonlijk geïnformeerd.

Wat zijn de voordelen van EAB?
  • Hogere klanttevredenheid. Met de EAB software voegt u zelf representatieve productfoto's aan de EAB. Dat is de wens van uw klanten.
  • Zelf verantwoordelijk voor de juiste gegevens. U vult zelf de juiste kwaliteit- en sorteringsinformatie in. Er komt geen extra schakel (callcenter) meer aan te pas. Fouten worden hierdoor gereduceerd.
  • Minder kosten. U bespaart op de kosten van voorbedrukte aanvoerbrieven. Met EAB software kunt u de aanvoerbrief printen op blanco A4.
  • Gratis prijsinformatie. Na het veilproces ontvangt u informatie over uw opbrengst per transactie en de gemiddelde prijzen van uw producten.

Zie voor meer informatie de vraag en antwoord lijst over het stoppen van EABel op de site van FloraHolland

bron: AgriHolland / FloraHolland, 29/06/15 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven