Onderwerp: regeling piekarbeid

Vanmiddag 16:30 uur: live webinar bij werkgeverslijn land- en tuinbouw

De Werkgeverslijn land- en tuinbouw organiseerde de afgelopen tijd al enkele live webinars. Een webinar is een live online seminar waarbij één persoon via beeld en geluid een presentatie geeft. Deze presentatie kunt u via live beeld volgen op uw eigen laptop of computer. Daarnaast is er volop ruimte voor het stellen van vragen via een chatfunctie en eventueel het meedoen aan pollings. Als deelnemer heeft u alleen een computer of laptop nodig met Flashplayer, geluid en een goede, vrije internetverbinding. Er is geen specifieke technische kennis vereist. Uiteraard volgt u de webinar via een beveiligde verbinding.
 
De webinars gingen over verschillende onderwerpen:
  • Webinar Wet Werk en Zekerheid, 18 mei 2015 (Deze webinar heeft al plaatsgevonden).
  • Webinar Piekarbeid, 21 mei 2015 (Deze webinar heeft al plaatsgevonden).
  • Webinar Wet Aanpak Schijnconstructies, 8 juni 2015 (Deze webinar heeft al plaatsgevonden).

Vanmiddag zal plaatsvinden:

  • Webinar piekarbeid, 29 juni 2015 om 16.30 uur. Tijdens deze webinar wordt de regeling piekarbeid toegelicht. Deze regeling is ingegaan per 1 januari 2015 en heeft de regeling gelegenheidsarbeid vervangen.
Bent u ondernemer in de land- of tuinbouw, dan bent u van harte welkom om aan één of meerdere webinars deel te nemen. U kunt zich aanmelden voor de webinars via het online aanmeldingsformulier. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging van deelname en voor aanvang van de webinar nog een link met inloggegevens waarmee u aan de webinar kunt deelnemen. Er is per webinar plaats voor dertig deelnemers.

Deze digitale bijeenkomst is bedoeld voor agrarische ondernemers en wordt financieel mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Colland Arbeidsmarkt.


Voor meer informatie:
Werkgeverslijn
T: 088 - 888 66 88
E: info@werkgeverslijn.nl
www.werkgeverslijn.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.