VKVE neemt Bakker Detachering over

Op 15 juni jl. heeft uitzendbureau Van Koppen & Van Eijk de overname van Bakker Detachering B.V. afgerond. Het in Noord Holland gevestigde uitzendbureau is vanaf deze datum volledig in handen van Van Koppen & Van Eijk. Naast al het vaste personeel, de ruim 600 uitzendkrachten en de 2 vestigingen in Noord Holland wordt ook het Poolse wervingskantoor overgenomen. Met de overname groeit het aantal uitzendkrachten van Van Koppen & Van Eijk dat dagelijks in Nederland en Polen werkzaam is naar meer dan 8500 en het aantal filialen naar 12 in Nederland, 12 in Polen en 1 in Hongarije.

Van Koppen & Van Eijk wil een landelijke dekking realiseren en volgens het bedrijf past de overname in deze strategie. "Het klantenbestand en de nauwe samenwerking met het kantoor in Zwaagdijk zorgen ervoor dat we een sterke basis in Noord Holland realiseren", aldus Peter van Koppen. "De gesprekken met de gebroeders Bakker verliepen uitermate prettig. Ze stralen hetzelfde DNA uit als waar wij voor staan: Klanten ontzorgen, respect voor de uitzendkracht en altijd voor klanten bereikbaar zijn."

De wet- en regelgeving in uitzendland met o.a. de nieuwe wet werk en zekerheid, de transitievergoedingen, de participatiewet en de wet aanpak schijnconstructies wordt steeds complexer. Dit was reden voor Bakker om aansluiting te zoeken bij een partij die al deze kennis en expertise in huis heeft. Voordeel voor de klanten is een optimale flexibiliteit door een grotere poule beschikbare mensen", ziet hij. De broers Bakker blijven bij het bedrijf betrokken om de kwaliteit van dienstverlening die onze klanten verwachten te kunnen blijven leveren.

Het servicecentrum van Van Koppen & Van Eijk in Den Haag zal de backoffice activiteiten gaan verzorgen. Het komende half jaar zal benut worden om zorgvuldig beide organisaties te integreren. De werkprocessen en administratieve afhandeling blijven ongewijzigd en ook het huidige management blijft haar taken voortzetten.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven