Stemmen voor Glazen Tulp 2016 kan nog tot 28 juni

De eerste verkiezingsronde voor de jaarlijkse Glazen Tulp award-verkiezing is in volle gang. Het is aan de klanten van FloraHolland om de volgens hen beste marktintroductie van dit jaar te kiezen. In september volgt de tweede stemronde.Klanten van FloraHolland kunnen tijdens de eerste stemronde, van 11 tot en met 28 juni 2015, stemmen op hun favoriet uit de categorieën kamerplanten en snijbloemen. De categorie tuinplanten wordt dit jaar, bij gebrek aan nieuwe producten op dit moment, pas in de tweede stemronde meegenomen.

Klanten met een klantnummer van FloraHolland kunnen een stem uitbrengen via het stemformulier. Ook zijn op dit formulier de foto's van de geselecteerde producten te bewonderen. Laat ons weten wat uw favoriete kamerplant of snijbloem is!

Glazen Tulp award
De FloraHolland Award 'De Glazen Tulp' is in de sierteeltsector dé prestigieuze award voor de beste marktintroductie van het jaar. Na de nominatierondes door onze klanten, bepaalt een vak- en publieksgerichte jury de uiteindelijke nominaties en winnaars.

Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.