Royal Brinkman start activiteiten in Australië

Om het algemene credo "Local for Local" verder inhoud te geven, wordt door Royal Brinkman momenteel een lokale Australische organisatie opgezet. De intensivering van de activiteiten in Australië sluit aan bij de internationaliseringsambities van Royal Brinkman. Brinkman Australia Pty Ltd start per 1 juli 2015.

Royal Brinkman is al meer dan 25 jaar actief in Australië. Tot op heden werden de verkoop en distributie vanuit het hoofdkantoor in 's-Gravenzande, Nederland verzorgd. De laatste vier jaar werd al intensief samengewerkt met de partners Roskam Young Plants (diverse handelsgoederen) en Faber Greenhouses (turnkey projecten). Om lokale klanten sneller te kunnen beleveren en service te kunnen bieden, heeft Royal Brinkman besloten een locatie te openen in Australië. Job Roskam is de general manager van Brinkman Australia Pty Ltd in Melbourne, Victoria.

De komende maanden zal het assortiment en de voorraad van Royal Brinkman producten in de vestiging in Melbourne worden uitgebreid. Met de lokale aanwezigheid zal de servicegraad toenemen. Vanuit de hoofdvestiging in Melbourne worden, via een dealernetwerk, de overige regio's in Australië en Nieuw-Zeeland beleverd. De dealers bevinden zich in Perth, Adelaide, Sydney, Brisbane (Australië) en in Pukekohe (Nieuw-Zeeland).
General manager Australia Job Roskam (3e van links) wijst naar de nieuwe locatie van de 13e buitenlandse vestiging van Royal Brinkman. Op de foto vlnr Ep van den Brink, Gert-Jan van Peer, Jop Roskam, Ton van Mil en Jan Schutrups van Royal Brinkman.


Royal Brinkman Australia is de 13e vestiging in het buitenland. Overige vestigingen bevinden zich in Duitsland, België, Polen, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Engeland, Spanje, Frankrijk, Turkije en Mexico. De eerste officiële presentatie van Royal Brinkman in Australië vindt plaats van 5-8 juli 2015 tijdens de Australische vakbeurs PCA Conference 2015 in Gold Coast, Australia.

Met de opening van Royal Brinkman Australia is een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de 130-jarige historie van Royal Brinkman in de internationale glastuinbouw.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.