Datum Nordic Flower Expo 2016 bekend: inschrijving geopend

De tweede editie van de Nordic Flower Expo wordt gehouden van 15 tot en met 17 maart 2016 in de MalmöMässan te Malmö, Zweden. De nieuwe groenbeurs is met een maand vervroegd zodat meer kwekers en eigenaren van tuincentra de gelegenheid hebben de beurs te bezoeken. Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk.

Toonaangevend vakbezoek
Aan de eerste editie van de Nordic Flower Expo namen 140 sierteeltbedrijven uit meer dan 10 landen deel en werd bezocht door ongeveer 2.500 bezoekers. Met de aanwezigheid van een flink aantal toonaangevende Scandinavische retailers was de kwaliteit van de bezoekers hoog. De beurs vormt een B2B platform voor kwekers en exporteurs van bloemen en planten die de Scandinavische markt willen betreden en/of reeds bestaande relaties willen ontmoeten.

Kansen op Scandinavische markt
De Scandinavische markt heeft de interesse van handelaren en kwekers van bloemen en planten omdat het een stabiele afzetmarkt betreft met een hoog BNP, lage werkloosheid en hoge inkomens ten opzichte van andere EU landen. Uit de evaluatie onder de deelnemende bedrijven blijkt dat 42% van hen in 2016 weer aanwezig zal zijn op de beurs. Tuincentra, inkopers van retail ketens, importeurs, groothandelaren en bloemisten vormen de belangrijkste doelgroep voor deze handelsbeurs.

Schijf je nu in
Op de website van de beurs, www.nordicflowerexpo.com, kunnen geïnteresseerde bedrijven zich direct inschrijven of meer informatie verkrijgen. De beurs wordt georganiseerd door Nova Exhibitions B.V. en BureauSierteelt.nl. B.V.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.