Stapelwageninventarisatie FloraHolland op 19 juni 2015

FloraHolland houdt op vrijdag 19 juni een periodieke stapelwageninventarisatie. Boxhouders van FloraHolland en huurders van slotplaten wordt gevraagd om hun medewerking.Inventarisaties van stapelwagens zijn voor FloraHolland van groot belang. Zij zijn nodig om te meten of er voldoende stapelwagens beschikbaar zijn. Bij onvoldoende beschikbaarheid lopen de (logistieke) processen van FloraHolland gevaar. Inventariseren is verder nodig om te weten of er voldoende maatregelen zijn getroffen om het huidige beheerniveau te handhaven.

Voor boxhouders
Medewerkers van de FloraHolland-locatie waar u uw box huurt, komen bij u langs om de aanwezige stapelwagens in uw box te tellen.

Losse slotplaten enquête
Relaties die slotplaten bij FloraHolland huren, ontvangen een e-mail op het bij FloraHolland bekende e-mailadres. In deze e-mail wordt u gevraagd hoeveel losse slotplaten u aan het einde van uw werkdag verwacht te hebben. Via internet kunt u vervolgens hier op antwoorden. Indien FloraHolland hierop geen antwoord ontvangt, dan zal FloraHolland u telefonisch vragen om de informatie.

Data inventarisaties
De inventarisatie van 19 juni is de derde in een reeks van 6 inventarisaties, die in 2015 gehouden wordt. Voor 2015 staan verder de volgende data gepland:
  • vrijdag 4 september 2015
  • vrijdag 16 oktober 2015
  • vrijdag 27 november 2015
Klik hier voor alle informatie over stapelwagens

Voor vragen neemt u contact op met de Klantenservice


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven