Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stapelwageninventarisatie FloraHolland op 19 juni 2015

FloraHolland houdt op vrijdag 19 juni een periodieke stapelwageninventarisatie. Boxhouders van FloraHolland en huurders van slotplaten wordt gevraagd om hun medewerking.



Inventarisaties van stapelwagens zijn voor FloraHolland van groot belang. Zij zijn nodig om te meten of er voldoende stapelwagens beschikbaar zijn. Bij onvoldoende beschikbaarheid lopen de (logistieke) processen van FloraHolland gevaar. Inventariseren is verder nodig om te weten of er voldoende maatregelen zijn getroffen om het huidige beheerniveau te handhaven.

Voor boxhouders
Medewerkers van de FloraHolland-locatie waar u uw box huurt, komen bij u langs om de aanwezige stapelwagens in uw box te tellen.

Losse slotplaten enquĂȘte
Relaties die slotplaten bij FloraHolland huren, ontvangen een e-mail op het bij FloraHolland bekende e-mailadres. In deze e-mail wordt u gevraagd hoeveel losse slotplaten u aan het einde van uw werkdag verwacht te hebben. Via internet kunt u vervolgens hier op antwoorden. Indien FloraHolland hierop geen antwoord ontvangt, dan zal FloraHolland u telefonisch vragen om de informatie.

Data inventarisaties
De inventarisatie van 19 juni is de derde in een reeks van 6 inventarisaties, die in 2015 gehouden wordt. Voor 2015 staan verder de volgende data gepland:
  • vrijdag 4 september 2015
  • vrijdag 16 oktober 2015
  • vrijdag 27 november 2015
Klik hier voor alle informatie over stapelwagens

Voor vragen neemt u contact op met de Klantenservice

Publicatiedatum: