Vaste plantenkwekerij Maas & Van Stein veilt deel van het machinepark

Vaste plantenkwekerij Maas & Van Stein veilt een deel van haar machinepark. Het betreft een online veiling van materialen ten behoeve van de bollen- en vaste plantenteelt wegens inkrimping van bedrijfsactiviteiten. Deze online veiling wordt door Troostwijk Veilingen georganiseerd in samenwerking met CNB. Het is al weer de 6e veiling die Troostwijk en CNB organiseren.
 
Martijn van Schie, account manager bij Troostwijk: "Maas & Van Stein is een begrip in de omgeving van Hillegom. Het bedrijf, opgericht in 1932, kweekt en verhandelt een breed sortiment vaste planten. Onlangs heeft het bedrijf besloten de bedrijfsomvang behoorlijk in te krimpen. Hierdoor is een deel van de inventaris, de machines en materialen overbodig geworden. Denk hierbij aan complete oppotlijn, vrachtwagen, kuubkisten etc. In overleg met de eigenaren willen we nu proberen een zo succesvolle veiling te organiseren zodat de ondernemers verder kunnen. De verwachting is dat er vanuit geheel Europa belangstelling is voor deze veiling."
 
Kijken en bieden
Biedingen kunnen na registratie online worden uitgebracht. De kijkdag is op 27 juni van 10:00 tot 16:00 uur, 3e Loosterweg 130, 2182 CX in Hillegom. De veiling sluit op 30 juni.

Bron: Troostwijk veilingen

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven