Rutger Lommerse in dienst bij ZLTO

Rutger Lommerse (54 jaar) is per 15 juli in dienst getreden bij ZLTO in de functie manager Omgeving en Samenleving. Lommerse maakt deel uit van het management van ZLTO. De functie manager O&S was sinds 1 februari van dit jaar vacant.

Rutger Lommerse heeft een ruime managementervaring in de zakelijke dienstverlening. Hij heeft onder meer gewerkt voor projectenorganisatie Arvalis. Arvalis is een dochteronderneming van de Limburgse Land- en Tuinbouwbond LLTB. Lommerse was de laatste 3 jaar directeur van Arvalis. Eerder was hij onder meer voorzitter van de Boomkwekerij Support Venlo, general manager van de bloemenveiling Flora Holland, voorzitter van het Ondernemers Initiatief Greenport Venlo en werkzaam bij DLV Advies.
Lommerse is voorzitter van telersvereniging Pamosa. Pamosa is een vereniging van 16 paprikatelers (113 hectare duurzaam geteelde paprika's). Dit is een kwart van het totale Nederlandse paprika areaal, verdeeld over teeltgebieden door heel het land. Rutger Lommerse heeft tuinbouw gedaan aan HAS Den Bosch.

LLTB groep Arvalis
De wijzigingen in de top structuur bij de LLTB groep/Arvalis zijn voor Lommerse reden voor een nieuwe uitdaging. Hij heeft deze gevonden bij ZLTO waar hij met veel energie aan de slag gaat.

Managementteam ZLTO
Het managementteam van ZLTO bestaat uit algemeen directeur Elies Lemkes-Straver, Kees van Heesbeen (Vereniging), Marinus van Dee (Vakmanschap en ondernemerschap), Linda de Bie (Markt en keten), Thomas van Diemen (bedrijfsbureau) en Sabien Henselmans (bestuurssecretaris).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.