Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Staatssecretaris Dijksma opent nieuw Ctgb kantoor

Na ruim 35 jaar in Wageningen te zijn gehuisvest, verhuist het Ctgb deze zomer naar Ede. Staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma opende samen met wethouder Willemien Vreugdehil donderdag 11 juni het nieuwe kantoor van het Ctgb. Alle 130 medewerkers van het Ctgb betrekken de eerste en tweede etage van het volledig gerenoveerde pand in het Horapark. De inrichting van het kantoor is gebaseerd op de visie van het Ctgb waarin transparantie en samenwerking centraal staan. Het kantoor valt op door zijn transparante binnenmuren, de toepassing van de vernieuwde huisstijl in het interieur en de ontmoetingsgelegenheden waarmee de interne sociale cohesie wordt verstevigd.


Sharon Dijksma en Willemien Vreugdehil openen het kantoor (Foto: LTO)

Tegelijkertijd opent NSI N.V. in hetzelfde gebouw haar negende HNK vestiging. HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt. Het HNK Grand Cafe en de vergaderfaciliteiten fungeren als het sociale hart op het Horapark. Het Ctgb zal ook van deze faciliteiten gebruikmaken.

Bron: LTO Glaskracht Nederland
Publicatiedatum: