Ton Brabander (PB Techniek) overleden

In zijn woonplaats is afgelopen zondag Ton Brabander, oud-directeur van PB Techniek, geheel onverwachts op 76-jarige leeftijd overleden.

In 1968 nam Ton Brabander het bedrijf Brabander Wateringen over van zijn oudere broer Aad Brabander. Sinds die tijd heeft Ton zich met tomeloze energie ingezet als directeur van zijn bedrijf tot hij in 2003 zijn bedrijfsactiviteiten heeft overgedaan aan PB techniek, geleid door twee neven van hem. Ook na deze overdracht "binnen de familie", heeft Ton zich tot zijn pensioen onvermoeibaar ingezet als directeur van Brabander Wateringen.


Bron: WOS

Ton stond bij het personeel en zijn klanten bekend om zijn betrokkenheid. Naast zijn zakelijk succes, was Ton Brabander iemand die enorm maatschappelijk betrokken was. De afgelopen decennia heeft hij met liefde veel tijd gestoken in o.a. het Oranje comité, de wielerronde van Wateringen en de plaatselijke toneel verenging. Dit is niet onopgemerkt gebleven, Ton was Ridder in de orde van Oranje Nassau, Ereburger van de Gemeente Westland en onderscheiden met de Gouden speld van de Nederlandse vereniging voor amateurtheater.

Wij zijn er trots op dat we met Ton hebben mogen samenwerken en zullen zijn optimisme, vrolijkheid en adviezen missen.

Er is gelegenheid tot condoleren op donderdag 18 juni van 19.00 tot 19.45 uur in de R.K. St. Jan de Doperkerk, Herenstraat 164 te Wateringen.

De uitvaartplechtigheid bij zijn afscheid zal plaatsvinden op vrijdag 19 juni om 10.30 uur in genoemde kerk, waarna Ton begeleid zal worden naar zijn laatste rustplaats op de parochiële begraafplaats aan de Julialaan te Wateringen.

Paul en Koen Brabander
PB Techniek BV
Brabander Wateringen.Bekijk de uitvergroting van de advertentie hier.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.