Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage FlowerTrials 2015

Tholen - Tijdens de FlowerTrials was Nederland voor een week het centrum van de wereldwijde sierteeltindustrie. 49 bedrijven - met name veredelaars - toonden er hun nieuwste variëteiten, concepten en andere innovaties.

Bekijk hier de uitgebreide fotoreportage


Van links boven, mee met de klok: Martine van Went van Florist Breeding & Propagation, Laurence en Kees Eveleens van Horteve Breeding, Ross Ford van PanAmerican Seed en Jeroen Meeder en Isabel Groot van Royal van Zanten

Het evenement trok bezoekers uit alle delen van de wereld. "Dit heb je nergens anders ter wereld," aldus een bezoeker uit Australië. "Het is een flinke reis, maar naast enkele grote internationale beurzen en de Spring Trials in Amerika is dit een must be and must see voor iedere kweker."

Niet alleen de Australiërs - en met hen mensen uit alle hoeken van de wereld - hadden een drukke week: ook wij hebben ons best gedaan overal een kijkje te nemen en een uitgebreide fotoreportage te maken.


Van links boven, mee met de klok: Gé Bentvelsen en Jocelyne van ABZ Seeds, Luit Mazereeuw van Evanthia, Gilles Corless van Sakata en Mattijs Bodegom van Anthura

Bekijk hier de uitgebreide fotoreportage

Tip: gebruik de zoekfunctie!