PurE seasonal flowers verrast geslaagden met zonnebloemen

Op donderdag 11 juni kregen de meeste scholieren in Nederland goed nieuws: geslaagd! De zonnebloementelers, verenigd in PurE seasonal flowers, grepen dit
moment aan om hen te feliciteren en een zonnige toekomst toe te wensen. Dat gebeurde, uiteraard, met zonnebloemen.In samenwerking met dagblad de Telegraaf verzorgde de promotiecommissie PurE seasonal flowers speciale zonnebloemenboeketten voor geslaagden van het Amstelveen College in Amstelveen. Vrijdag 12 juni was er in een dagblad prominente aandacht voor de actie. “Bloemen horen gewoon bij deze dag,” aldus Marcel van Tol namens PurE seasonal flowers. “We willen met deze actie het voorbeeld geven aan ouders, opa’s en oma’s buren en vrienden om geslaagden ook te verrassen met een fraai examenboeket bijvoorbeeld met seizoensbloemen als de zonnebloem. Die bloem is populair bij de jonge generatie en geeft een cadeauboeket een extra vrolijke en zomerse uitstraling”.

Voor zonnebloemkwekers breekt er een drukke tijd aan want het oogstseizoen gaat half juni van start. De aanvoer bij de Nederlandse veilingen neemt wekelijks toe. Het zonnebloemenseizoen duurt de hele zomer.

PurE seasonal flowers is een collectief van kwekers/aanvoerders van FloraHolland en veredelaars ter promotie van seizoensbloemen (bol- en zomerbloemen, snij-, bes- en trekheesters). Gezamenlijk staan zij voor een zeer divers bloemenassortiment qua soorten, kleuren, geuren en vormen. Per seizoen biedt PurE seasonal flowers kant-en-klare content aan voor bloemisten, groothandelaren, kwekers en exporteurs, volledig afgestemd op consumentenwensen.

Voor meer informatie:
www.pureseasonalflowers.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven