FloraHolland stopt Flower Handling Services in Rijnsburg

Vanaf 1 oktober 2015 stopt FloraHolland met de activiteiten van Flower Handling Services (FHS) in Rijnsburg. Aanleiding is de strategie FloraHolland 2020, die eind 2014 is vastgesteld met leden en klanten. Hierin is de keuze gemaakt om activiteiten ná het koopmoment zoveel mogelijk over te laten aan de markt.

FHS blijft een aantal activiteiten uitvoeren voor kwekers. Deze activiteiten worden gebundeld en in overleg met betrokkenen overgebracht naar FHS Naaldwijk. FloraHolland blijft Dock Services-activiteiten wel in Rijnsburg uitvoeren. Deze activiteiten worden onderdeel van Supply Chain Solutions.

De komende tijd gaat FloraHolland met alle betrokkenen in gesprek om bovengenoemde beslissing toe te lichten en waar nodig tot een passende oplossing te komen.

FloraHolland 2020
2015 is het jaar waarin FloraHolland werkt aan het implementeren van haar visie op de sierteelt en de bijbehorende strategie: 'Flowering the World Together; Planting Seeds of Opportunity for our Members'. Terug naar de kern en op naar de consument.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met FloraHolland.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven