Chrysal en PurE seasonal flowers ontwikkelen ‘Geef-de-zomer’-label

Samen met Chrysal heeft PurE seasonal flowers een speciaal label ontwikkeld voor bloemisten, waarmee ze hun klanten een vrolijke boodschap meegeven én extra aandacht vragen om verzorging.

Traditiegetrouw worden de speciale snijbloemenvoedingszakjes onderaan het boeket bevestigd bij de bloemist. Om de voeding extra aandacht te geven ontwikkelde Chrysal en PurE seasonal flowers een speciaal label, waardoor de voeding bovenaan het boeket bevestigd kan worden. Het label is speciaal gemaakt voor deze zomer en wordt door Chrysal verspreidt onder bloemisten, bij aankoop van het Chrysal Trend Selection snijbloemenvoeding en tijdens bloemisten-eventsDe twee organisaties geven met het label een extra zomers gevoel aan het boeket en laten consumenten weten hoe ze op een makkelijke manier door middel van snijbloemenvoedsel, nog langer van de zomerse boeketten kunnen genieten.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.