AAB breidt uit

Het AAB team is de afgelopen maanden gegroeid en groeit deze maand nog verder. Het bedrijf stelt de nieuwe gezichten graag voor.

Per 1 maart is René van den Nouweland in dienst getreden bij de afdeling Bedrijfskunde. Door zijn ruime bancaire ervaring is hij gespecialiseerd in het oplossen van financiële vraagstukken bij ondernemers in de glastuinbouw. Onderdelen hiervan zijn het doorrekenen van investeringsplannen en het uitwerken van haalbaarheidsstudies voor (internationale) tuinbouwprojecten. Daarnaast adviseert hij ondernemers met het aanvragen van diverse subsidies.

Per 18 mei is Joyce Westmaas ter versterking van het secretariaat aangenomen.
Joyce houdt zich bezig met de voorkomende werkzaamheden bij de receptie en het secretariaat en is tevens degene die de steeds toenemende documenten naar het Engels vertaalt.

Per 1 juni heeft de afdeling Energie versterking gekregen van Erik Passchier.
Erik heeft vele roots in de glastuinbouw, zowel bij leveranciers als zijn laatste functie bij een energieleverancier. Hij kent daarbij alle facetten om een gedegen advies te kunnen geven. Of het nu gaat om contracting, energieanalyse, termijnhandel of begrotingen. Ook de lease- en koopcontracten van energie-installaties zijn hem niet vreemd. Bovendien houdt hij zich bezig met diverse haalbaarheidsstudies en verrekenconcepten.

Per 1 juni is Peter Jansen aan het team van projectleiders toegevoegd.
Peter kan adviseren bij de allround bouwbegeleiding voor zowel nieuwbouw als verbouwing. De bouwkundige vraagstukken en projecten van schetsontwerp tot realisatie met een specialisatie voor klimaatbeheersing behoren tot de uitvoering van zijn werkzaamheden.

Per 30 juni wordt Claire de Groot aangesteld.
Claire zal de officemanager ondersteunen bij alle voorkomende werkzaamheden, van agendabeheer en telefoongesprekken tot het uitwerken van diverse documenten.


Voor meer informatie:
AAB
Tel:0174-637637
www.AABnl.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven