GROEN-Direkt en Plantarium gaan samenwerken

Tuinplantenevenement Ticket2Boskoop

De samenwerking tussen de vakbeurzen Plantarium (26-29 augustus) en GROEN-Direkt (26-28 augustus) zorgt eind augustus voor een groot en internationaal tuinplantenevenement. Onder de naam Ticket2Boskoop presenteren zij een gezamenlijk programma die het voor bezoekers aantrekkelijk maakt om eind augustus een meerdaags bezoek te brengen aan Boskoop.


Jos van Lint (links) van Plantarium en Taaf Rosbergen van GROEN-Direkt tonen het eerste Ticket2Boskoop.

Programma
Door de samenwerking is het mogelijk om een fysieke verbinding tussen de beurzen te maken. Langs deze route komen haltes waar in- en uitgestapt kan worden. Bij elke halte kunnen bezoekers kennis en inspiratie op doen op de haltepleintjes. Hier vinden gedurende de dag workshops/pitches plaats rondom een bepaald thema of wordt door middel van informatiepanelen een onderwerp uitgediept. Zoals de promotie van producten, moderne methode van decoreren, kansen social media en het belang van nieuwigheden. Het aanbod in onderwerpen varieert gedurende de beursdagen en wordt de komende maanden verder uitgewerkt.

Klantencontactavond
Op woensdagavond 26 augustus organiseren GROEN-Direkt en Plantarium een klantencontactavond. Exclusief voor deelnemers aan de beide beurzen én hun klanten. Iedere deelnemer wordt in de gelegenheid gesteld om zijn klanten voor deze avond uit te nodigen.

500 kwekers, 200 handelsbedrijven, 50 toeleveranciers
Doelgroep voor beide organisaties blijft iedereen die vakmatig betrokken is bij de productie van, of handel in boomkwekerij-artikelen. Beide beurzen houden aan hun bestaande identiteit vast. Plantarium profileert zich als relatie- en innovatiebeurs voor de internationale boomkwekerij; GROEN-Direkt focust op de handel in boomkwekerij-artikelen. Beide beurzen gekoppeld is goed voor een deelnemersveld van ruim 500 kwekers, 200 handelsbedrijven en 50 toeleveranciers. Bezoekers doen er goed aan om een tweedaags verblijf te boeken om zo voldoende tijd te hebben om het complete aanbod tot zich te kunnen nemen.

Voor meer informatie:
Plantarium
Italiëlaan 4
2391 PT Hazerswoude-dorp
2770 AC Boskoop
T: +31 (0)172 - 235 400
F: +31 (0)172 - 235 450
E: info@plantarium.nl
http://plantarium.nl/

Groen-Direkt Boskoop
Noorwegenlaan 37
2391 PW Hazerswoude/ITC-Boskoop
T: +31 (0)172 21 1576
F: +31 (0)172 21 2174
E: info@groen-direkt.nl
www.groen-direkt.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven