Arcadia wordt lid van Decorum

Decorum verwelkomt een nieuw lid: Arcadia. Met de komst van Arcadia wordt het chrysantenassortiment voor klanten verder uitgebreid. Arcadia, een bekende naam binnen de sierteelt sector, is een jaarrond pluischrysantenkwekerij met een breed assortiment. Het bedrijf bestaat momenteel uit vier teeltlocaties, waarvan drie in Westland en één in De Kwakel. De vijfde locatie is in De Lier in aanbouw (na de realisatie hiervan is het totaal oppervlakte 20 hectare). Per jaar produceert Arcadia nu 40 miljoen takken en zijn zij altijd op zoek naar innovatieve vormen en kleuren.Binnenkort is het chrysanten assortiment met Decorum verpakking in de webshop te vinden en voor Decorum dealers te koop.

Het assortiment groeit
Het Decorum Flowers assortiment wordt steeds uitgebreider. Werd in 2013 gestart met zes kwekers, nu is de club inmiddels uitgegroeid tot twintig kwekers. Alle kwekers worden zorgvuldig geselecteerd, omdat Decorum de allerbeste kwaliteit wil bieden. De laatst toegetreden kweker is Groot&Groot uit Andijk, die nu volop in het pioenroos seizoen zit. Ook gaat Decorum dit najaar Amaryllis bieden van kwekers Boers Amaryllis en Amazone Amaryllis. Borst Bloembollen trad eind 2014 toe en heeft inmiddels een succesvol tulpen seizoen achter de rug.

Voor meer informatie
Decorum Company
www.decorumcompany.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.