Fotoreportage International Flower Trade Expo (IFTEX) 2015

Tholen - Afgelopen week vond voor de vierde maal de International Flower Trade Expo (IFTEX) plaats in het Oshwal Center te Nairobi, Kenia. De beurs bood standhouders en bezoekers een kans te netwerken en zich een beeld te vormen van de mogelijkheden en kansen die er op het gebied van de sierteelt liggen in Oost-Afrika. Onze verslaggever van FloralDaily was ook ter plaatst en maakte er een uitgebreide fotoreportage.

Klik hier voor de fotoreportage van de IFTEX 2015.


Tip: Wanneer u zoekt naar een specifieke foto, maak dan gebruik van de zoek functie en zoek op naam (eigen naam of bedrijfsnaam).

De beursvloer was dit jaar 20% groter dan het voorgaande jaar en trok, naast de grote namen uit de sector, ook veel 'kleine' kwekers. Deze kwekers waren veelal aanwezig om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van export en nieuwe technieken waarin mogelijk geïnvesteerd zou kunnen worden. Voor de meesten van hen is de veiling nog altijd het voornaamste afzetkanaal, maar directe afzet wordt, over de grote linie, steeds gebruikelijker.De show trok bezoekers van over de hele wereld. Hoewel er minder mensen uit het Midden-Oosten en Azië op af kwamen, kwamen de bezoeker uit meer verschillende landen.

In de komende weken zullen hier met enige regelmaat meer artikelen verschijnen over de sierteelt in Kenia.

Klik hier voor de fotoreportage van de IFTEX 2015.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven