BN'ers, boeken, exporteurs - lelies overal

De afgelopen dagen stond de lelie in het middelpunt van de belangstellingen. Verschillende grote exporteurs openden de afgelopen dagen hun deuren voor belangstellenden en toonden er het zoveel mogelijk in bloei getrokken assortiment. Maar er was meer leliepromotie. Zo mochten Patty Brard en Kees Tol, beide bekend van televisie (SBS ShowNieuws, Hollands Beste Bloemstylist en meer) allebei een lelie dopen. Voortaan is er een dubbele roze Patty Brard en een lelieblanke Kees Tol.


Patty Brard, Kees Tol en in het midden Lucas Vos (Foto: Bart Janssen, Coördinator Product Lelie)

XL-lelieboek
Het productteam Lelie is de afgelopen dagen veelvuldig aanwezig geweest tijdens de Dutch Lily Days (DLD's). In samenwerking met de LPC (Lelie Promotie Commissie) heeft het team deze dagen ook aangegrepen om een XL-boek te verspreiden onder aanvoerders, klanten en overige ketenpartners. Het eerste exemplaar werd woensdag aan CEO FloraHolland Lucas Vos overhandigd.

De gelegenheid vond plaats tijdens het persdiner, dat de aftrap vormde van de Dutch Lily Days. Het boek is uitgegeven door YourLily, waarin ‘bloemen’ (Lelie Promotie Commissie) en ‘bollen’ (iBulb) samenwerken. Het boek is gemaakt door 2Dezign, welke de leliepromotiecampagne uitvoert. In het boek zien bloemisten en groothandelaren de schoonheid, de variatie en de toepassingsmogelijkheden van lelies. Bij het maken ervan werd er gefotografeerd in o.a. Venetië en Miami.

Voor meer informatie over het productteam Lelie:
Bart Janssen, Coördinator Product Lelie
E: bartjanssen@floraholland.nl

Marklily
Ook bij Marklily waren de deuren deze dagen geopend. In de proeftuin maakt Martin Slootweg van Nivola onderstaande foto's en stuurde die ons toe:
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.