Nieuwe speler in reinigen reflectoren

Agrolux en Gebr. Geers zijn de samenwerking met elkaar aan gegaan om klanten te voorzien in de behoeften om hun reflectoren te reinigen. Gebr. Geers heeft een wasstraat ontwikkeld die toepasbaar is voor alle reflectoren van alle aanbieders in de markt. Deze zomer zal de wasstraat zijn eerste reflectoren van klanten wassen.Hoe gaat dit in zijn werking :
Veel belichte glastuinbouwbedrijven maken gebruik van Son-T belichting. De Son-T belichting is voorzien van een reflector die het licht zo efficiƫnt mogelijk distribueert voor een gelijkmatige lichtverdeling. De kans bestaat dat deze reflectoren bevuild raken waardoor het reflectie rendement van een dergelijke reflector verslechtert. Elk gewas heeft zijn eigen effect op de vervuiling van reflectoren. Samen met Agrolux zijn de Gebr. Geers in staat om reflectoren te meten. Hierdoor kan er bepaald worden wat het terug te winnen rendement is en of het reinigen van reflectoren rendabel is.

Agrolux en Gebr. Geers zijn de samenwerking aan gegaan om een eerlijk advies aan klanten in de markt mee te geven. "Deze samenwerking is opgericht vanwege de vraag vanuit de markt om een onafhankelijke aanbieder in machinaal reinigen van reflectoren te hebben", laten de bedrijven weten. Agrolux kan de wasstraat van Gebr. Geers aanbieden bij bestaande en nieuwe klanten als een onderdeel van hun servicepakket. Gebr. Geers zal al deze werkzaamheden op zich nemen om de klant te voorzien van schone reflectoren.Voor vragen en of opmerkingen, kunt u contact op te nemen met Agrolux en/of Gebr. Geers over een demonstratie of uitleg.
 
Voor meer informatie:

Agrolux Nederland B.V.
Honderdland 175
2676 LT Maasdijk
Nederland
Tel. +31 174 610820
Fax. +31 174 610812
Mob. +31 6 22899986
http://www.agrolux.com

Gebr. Geers bv
2693 BA 's-Gravenzande
Telefoon Daan: +31 (0)6 52 09 42 92
Telefoon Bart: +31 (0)6 21 53 56 29
E-mail: info@geersbv.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven