Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kwart vooraanmeldingen komt van buiten Europa

Wereldwijde aandacht voor FlowerTrials

Met nog ongeveer een week te gaan, is het druk met aanmeldingen voor de FlowerTrials. Opmerkelijk is dat een kwart van de geregistreerde bezoekers bestaat uit mensen van buiten Europa. Binnen die groep zijn de belangrijkste landen Japan, Rusland, Iran, de Verenigde Staten en Australië. Van de aangemelde bezoekers komt verder 43% uit de organiserende landen Nederland en Duitsland en 32% stamt uit andere Europese landen, met Frankrijk, Groot-Brittannië en Italië voorop.


Foto: Studio GJ Vlekke/Flower Trials

Anthony Collins, National Sales Manager Ball Horticultural Australia: “Op onze kalender zijn de FlowerTrials een onmisbaar evenement.”

De internationalisering van het evenement blijkt niet alleen uit de wereldwijde belangstelling, maar ook uit de lijst van deelnemende bedrijven en het getoonde assortiment. De FlowerTrials zijn begonnen met Nederlandse en Duitse veredelaars die hun deuren openden, maar nu verdringen bedrijven van elders uit Europa en daarbuiten zich om in week 24 een plekje te vinden in een van de regio's. De exposanten komen uit acht landen: Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Israël, Japan, Nederland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.


Foto: Rolf van Koppen/Flower Trials

Een Engelse exposant merkt op: “De FlowerTrials in week 24 zijn een van de belangrijkste momenten van het seizoen: dan tonen we onze nieuwste innovaties aan kwekers, groothandels en retailers uit heel de wereld. De internationale samenstelling van de bezoekers is een van de redenen waarom we eraan deelnemen.”

Over de FlowerTrials
Van 9 t/m 12 juni presenteren 49 veredelaars de nieuwste innovaties en ontwikkelingen op pot- en perkplantengebied aan kwekers, groothandelaren en retailers in de Nederlandse regio's Aalsmeer en het Westland en de Duitse regio Rheinland Westfalen. Alle locaties zijn geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op donderdag zelfs van 8:00 tot 21:00 uur.

» Download hier FlowerTrials logo's
» Download hier beelden
» Download hier kaarten

Voor meer informatie:
www.flowertrials.com
Publicatiedatum: