Orchid Days bij De Vreede Holland

Grootste leverancier orchideeën in potmaat 9 cm

Tholen - Voor de vierde keer organiseren enkele orchideeënkwekerijen uit de regio Bleiswijk deze week de Orchid Days. Bij De Vreede Holland – maar ook bij Pannekoek Orchideeën, Cympha en Stolk Flora – zijn de deuren deze week geopend voor bezoek. “Het is vooral de bedoeling dat onze relaties langs komen: een moment om met hen te sparren en na te denken over hoe wij onze producten aan de man brengen. Daarom nodigen wij ook gericht mensen uit, met name exporteurs en leveranciers, maar ook eindklanten." Dat vertelt Annelene Weerheim, account manager bij het bedrijf.


Annelene Weerheim en Lenhard van Ballegooijen

Bij De Vreede Holland wordt op areaal van acht hectare acht hoofdrassen gekweekt. De rassen zijn allemaal vernoemd naar internationale steden - Buenos Aires, Cali, Jena, Manchester, Mukalla, Nairobi, Pompei, Venice – en vandaar de naam van de collectie GO Global Orchids. "Dit is een van de krachten van ons bedrijf," vertelt directeur Lenhard van Ballegooijen. "Onze klanten weten zo altijd precies waar ze aan toe zijn. Daarnaast worden al onze orchideeën opgeleverd in een potmaat van 9 cm. In deze potmaat, ook wel het tafelmodel genoemd, zijn wij de grootste leverancier op de markt."De zaken lopen voorspoedig. Er wordt een goed rendement gehaald en de vraag overtreft het aanbod. Daarom heeft De Vreede Holland verregaande plannen uit te gaan breiden. Maar dat neemt niet weg dat ook De Vreede Holland moet knokken om de prijzen op peil te houden. "Ik geloof niet dat de markt verzadigd is,” aldus Van Ballegooijen, “maar we zullen wel scherp moeten blijven op kwaliteit, toegevoegde waarde, innovatie en kostenbeheersing."Première
Het thema dit jaar is ‘Première’ en elke kweker laat zijn nieuwste concepten zien. De Vreede Holland gelooft in toegevoegde waarde en presenteert op dit gebied enkele nieuwe concepten. Denk aan trendy seizoenskleuren, keramiek lijnen, verpakkingen, structuren en nieuwe vormen. Verder voert het bedrijf een vaste lente/zomer en herfst/winter lijn en zijn er met feestdagen als Moederdag natuurlijk specials.
 

De 'loods', waar op dit moment de Orchid Days plaatsvinden

Voor meer informatie:
De Vreede Orchideeën B.V.
Krokussenweg 15
2665 ND Bleiswijk
T: +31(0)10-521 63 93
F: +31(0)10-522 04 48
Lenhard van Ballegooijen
E: lenhard@devreedeholland.nl
Annelene Weerheim
E: annelene@devreedeholland.nl
www.globalorchids.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.