beperkte plaatsen beschikbaar

Prominente sprekers op seminar ‘Alternative energy sources in horticulture’

Op woensdag 10 juni 2015 organiseert Priva het seminar 'Alternative energy sources in horticulture' op de Priva Campus in De Lier. Internationale telers worden door een aantal vooraanstaande sprekers geïnformeerd over dit actuele onderwerp. De combinatie van sprekers met zowel praktische als analytische kennis, maakt het voor de bezoeker een interessante bijeenkomst.Senior onderzoeker op het gebied van kasklimaat en energie, Feije de Zwart (Wageningen UR), geeft de recente ontwikkelingen op het gebied van alternatieve energiebronnen weer. Vervolgens komt praktijkdeskundige en innovatieve teler Kees Vahl aan het woord over zijn teeltproject in Bralitz (Oost-Duitsland), waar zijn kwekerij de warmte van de nabij gelegen houtfabriek gebruikt. Directeur van Installect, Gerrit Kamphuis, en specialist in warmtepompen, Dick van Giezen (Carrier), vertellen de ontwikkelingen en mogelijkheden rondom warmtekoude-opslag, boormethodes en de werking van en de optimalisatie van gebruik van warmtepompen. Remi Blokker, directeur van Bluerise, gaat in op gebruik van restkoude en de techniek waarbij gebouwen gekoeld worden met diepzeewater. In een afsluitende paneldiscussie komen persoonlijke uitdagingen van bezoekers op het gebied van energiebronnen aan de orde. Het seminar is inclusief netwerklunch.

Download de PDF met het volledige programma.

Paar plaatsen beschikbaar!
Het seminar heeft een beperkt aantal plaatsen. Heeft u plannen om te investeren in alternatieve energiebronnen en interesse in deelname? Laat het weten via Events.EMEA@priva.nl.


Evenementen in juni - bent u al uitgenodigd?
De tweede week van juni belooft een inspirerende week te worden met vele internationale tuinbouwevenementen. Sommige evenementen zijn vrij te bezoeken, andere zijn op uitnodiging.

GreenTech Summit
Dinsdag 9 juni is RAI Convention Centre de 'place to be' voor internationale telers en beïnvloeders in de tuinbouw. Eén van de sprekers van de GreenTech Summit is astronaut André Kuipers.
Nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur een email naar Wilma van der Lely

'The Synergy of Growth'
Woensdag 10 juni organiseren: Priva, Dalsem, Ludvig Svensson, FormFlex/Metazet, Bayer CropScience Vegetable Seeds, Saint-Gobain Cultilène, Lock Drives en Alumat Zeeman, de informele party 'The Synergy of Growth' voor klanten en relaties. De ultieme gelegenheid voor internationale collega's om elkaar te ontmoeten, kennis te delen, te verbinden en dit alles in een feestelijke atmosfeer met voldoende eten & drinken en live entertainment.

Nog geen uitnodiging ontvangen? Stuur een email naar info@thesynergyofgrowth.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven