Berghoef Plants sluit aan bij Vireõ plant sales

Potplantenkwekerij Berghoef Plants uit De Kwakel brengt haar verkoopactiviteiten per 1 juni 2015 onder bij Vireõ plant sales. Berghoef Plants is gespecialiseerd in de teelt van Begonia Rex. Jaro Berghoef, directeur: “Ons assortiment sluit goed aan bij het huidige pakket groene planten van Vireõ. Door de pakketverbreding hopen we op een stimulans voor de verkoop.”

Berghoef Plants is gevestigd op de Achterweg in de Kwakel. Jaro Berghoef: “Sinds 2005 richten we ons volledig op de teelt van Begonia Rex in 12 cm en 19 cm pot. Door de toenemende vraag vanuit de markt starten we binnenkort ook met 9 cm. pot, inclusief nieuwe hoezenlijn.” Door de samenwerking met Vireõ hoopt Jaro zijn producten bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. “Vireõ verkoopt ook producten van haar eigen kwekerijen, wat denk ik zorgt voor een extra gedreven verkoopteam.”

Beleaf bladbegonia’s
De bladbegonia’s zet Berghoef Plants op de markt onder het label Beleaf van veredelaar Koppe. Jaro: “De Beleaf bladbegonia’s zijn regelmatig te zien in het tv-programma Robs grote tuinverbouwing op SBS 6. Zo creëren we niet alleen bekendheid bij exporteurs, maar ook onder de consument.”

Introductie nieuw concept op Vireõ Retail Fair
Berghoef Plants is ook aanwezig op de Vireõ Retail Fair van 9 tot en met 12 juni. Op deze beurs tonen ruim veertig kwekers hun assortiment én nieuwe concepten voor het aankomende seizoen. Jaro: “Naast dat we het volledige assortiment en de nieuwe hoezenlijn presenteren, introduceren we ook een nieuw concept. Een concept dat vooral bij vrouwen populair is. Niet alleen een lust voor het oog, maar zeker ook voor de smaakpapillen. De bezoekers van de Retail Fair kunnen dus rekenen op een groene en smakelijke verrassing.”

Voor meer informatie:
Berghoef Plants
Achterweg 6-8
1424PR De Kwakel
T: +31 297 324254
M: +31 6 53152379
E: info@berghoefplants.nl
www.berghoefplants.nl

Vireõ plant sales
Hoofdweg 13
1424 PC De Kwakel
T: +31 297 820 200
E: vireo@vireo.nl
www.vireoplantsales.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven