Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
beurs gegroeid tot 11.000m2

Broekhof aanwezig op IFTEX 2015

De IFTEX is een internationale beurs met als doel de sierteeltsector in Kenia op lokaal en internationaal niveau te promoten. IFTEX zal in 2015 voor de vierde keer georganiseerd worden.
 
Vanwege het succes van voorgaande jaren is de beurs in oppervlakte met 5000m2 vergroot. De totale vloeroppervlakte zal nu uitkomen op ongeveer 11.000m2. Daarnaast wordt het karakter van de Trade Fair steeds internationaler, waardoor telers van Zuid-Afrika, Zimbabwe, Tanzania, Zambia, Uganda, Ethiopiƫ en andere Afrikaanse bloemen producerende landen ook vertegenwoordigd zijn.
 
Om de aantrekkingskracht van de beurs verder te vergroten en bezoekers een steeds breder scala aan producten te kunnen presenteren zijn er ook steeds meer toeleveranciers van de sierteeltbranche aanwezig. Ook Broekhof zal aanwezig zijn om diens assortiment te presenteren. Daarnaast kunt u er alles te weten komen over de productie en opslagmogelijkheden die het bedrijf via Broekhof Africa te bieden heeft.

Standnummer is A2.02 (onder de groepsnaam Ramco Plexus).

Voor meer informatie:
Broekhof
Maandagsewetering 40
Postbus 53
2210 AB Noordwijkerhout
www.broekhof.nl

 
Publicatiedatum: